Lelo vibrators

hoe gebruik je een vibrator?

Als je voor de eerste keer een vibrator wilt gaan gebruiken vaag je je af hoe dat dan werkt, dat is logisch. Natuurlijk wil je ook je vibrator samen met een partner gebruiken. Hoe vraag of zeg je dat? Zien mannen de vibrator als “concurrentie”? het antwoord is bijna altijd “Nee !”. Op het internet zijn er dagelijks homderduizenden zoekopdrachten, vooral van mannen, naar termen als “vrouw met vibrator”. Een goede vibrator is een absolute verrijjking voor je seksleven, alleen en samen.


Op zoek naar nieuwe mogelijkheden voor plezier in bed, passie, lust en ontdekken? De vibrator heeft de laatste jaren een make-over ondergaan. Ze zijn niet meer ordinair, ze doen hun werk uitstekend en het is allang niet meer alleen single vrouwen die er een gebruiken blijkt uit onderzoek van de Amerikaanse sekstherapeut Laura Berman: van de helft van de tweeduizend 18- tot 60-jarige vrouwen die hiermee haar seksleven in eigen hand nam was 30 procent single en had 60 procent een relatie.
‘Het grootste misverstand over een vibrator is dat die alleen is bedoeld voor als je single bent’, beaamt Peggy Walker. Zij geeft workshops om vrouwen bewust te maken van hun sensualiteit en passie. ‘Vrouwen denken vaak: ik heb een man, dus ik heb zo’n ding niet nodig. Maar je moet een vibrator los van je relatie zien. Je gebruikt hem in eerste instantie voor jezelf. Om jezelf aandacht te gunnen en te verwennen met een orgasme. Dat is naast een heerlijk gevoel van genot ook een boost voor je gezondheid: bij een orgasme komen het rustgevende hormoon oxytocine en de gelukshormonen endorfinen vrij. Daarom voel je je daarna mooi, ontspannen en vrolijk, ofwel voldaan!

Hoe gebruik je je vibrator?

5765 200x300 De eerste keer een vibrator gebruikenVeel vrouwen denken nog steeds dat een vibrator een nep-penis is die je in je vagina moet steken. Het tegendeel is bijna waar. De goede moderne vibrators lijken vaak niet eens meer op het mannelijk deel en vibrators zijn er ook voor inwendig gebruik. Ook…want de beste manier om een orgasme te bereiken is voor veel vrouwen het trillen van de vibrator op de clitoris en de schaamlippen. Je moet je eigen lichaam lekker gaan ontdekken om te weten welke stimulatie voor jou het fijnste is. Iedere vrouw is uniek, dus oefen veel en doe wat jij lekker vindt. Het gaat vanzelf.  Als je het gebruik van een vibrator best eng of te heftig vindt, kan je eerst experimenteren door het te gebruiken als massage staaf voor je hele lichaam. De lelo Alia heeft de vorm van een ring, lijkt niet op een vibrators maar doet haar werk fantastisch en is dus een perfect “instapmodel”.

Probeer de vibrator eerst op je hand, de binnenkant van je benen en dan kun je beginnen je clitoris te stimuleren. Of meer indirect via de schaamlippen. Natuurlijk kun je ook penetreren. De meeste vrouwen houden de vibrator stevig tegen hun schaamlippen aan en maken er kleine cirkeltjes mee. Je kunt met een vibrator eindeloos experimenteren door de verschillende bewegingen en trillingen toe te passen. Je kunt dan ontdekken wat voor jou de beste manier is om jezelf te verwennen. Als je een orgasme hebt bereikt stop dan de vibrator niet maar blijf de clitoris stimuleren tijdens het klaarkomen en houdt pas op als de vaginale samentrekkingen opgehouden zijn. Bij het gebruik van een vibrator kun je het beste proberen niet gespannen te zijn om een orgasme te krijgen maar geef je over en laat je helemaal gaan. Wat ook lekker is als er in je hoofd seksuele gedachten of fantasieën zitten om jezelf meer op te winden.
 De vibrator is gewoon bedoeld om het vrijen (samen) beter en leuker te maken.

Gewoon beginnen met je vibrator

We adviseren de eerste keren gewoon lekker met jezelf te spelen tot je de lekkere plekjes ontdekt het. Betrek daarna je partner erbij en vertel wat je lekker vindt en waar je van klaarkomt. Vibrators zijn geen mannenvervangers, maar iedere man zal het heerlijk vinden zijn partner een heerlijk orgasme (of twee..!) te zien krijgen.

FacebookTwitterGoogle+WhatsAppPinterestTumblrDelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>